Ohjelmahaku 2024

Pitsiviikon 2024 ohjelmakysely

Rauman Pitsiviikkoa vietetään tänä vuonna 20.–28.7. Kutsumme mukaan kaikki raumalaiset yritykset, yhdistykset ja yksityishenkilöt tuottamaan iloisia elämyksiä ja tapahtumia Pitsiviikon kävijöille. Tapahtumasi tai ohjelmasi voi olla pieni tai suuri, toistua joka päivä tai vain kerran, olla ilmainen tai maksullinen, kohdistua kaikille kävijöille tai vain jollekin tietylle kohderyhmälle. Ohjelma voi levittäytyä koko Rauman alueelle, eli myös keskustan ulkopuolella oleva ohjelma on erittäin tervetullutta.

Tässä muutamia huomioita ja toiveita ohjelmajärjestäjille:

  • Toivomme erityisesti lapsiperheille suunnattua ohjelmaa, jolle on ollut iso kysyntä joka vuosi. Savilanpuistossa järjestetään ohjelmaa lapsille Mustan Pitsin perjantaina 26.7. alustavasti klo 13–15 välillä. Tämä kannattaa huomioida tapahtuma-aikoja suunniteltaessa.
  • Pitsiviikon muu ohjelma tulee rakentumaan edellisvuosista tutulla kaavalla. Kansainväliset markkinat täyttävät keskustan ke-la 24.–27.7. ja Savilanpuiston lavalla on ohjelmaa keskiviikosta perjantaihin.
  • Viime vuosien tapaan Pitsiviikon torstai ja perjantai tulevat olemaan täynnä erilaisia tapahtumia, mutta molemmat viikonloput sekä alkuviikko ma-ti 22.–23.7. kaipaavat lisää sisältöä. Myös näinä ajankohtina kaupungissa on valtavasti kävijöitä, joten tapahtumallasi on mahdollisuus tavoittaa iso määrä ihmisiä.

Ohjelmatiedot julkaistaan Pitsiviikon uusilla nettisivuilla kesäkuussa sekä Raumalaisen välissä jaettavassa ohjelmalehdessä heinäkuun alussa.

Pitsiviikon sähköinen ohjelmahaku lehteen menevistä tiedoista on päättynyt 15.4. Nettisivuille voimme lisätä tietoja heinäkuuhun asti. Ilmoita ohjelmatietosi suoraan kulttuuripalveluille outi.lehtorinne@rauma.fi.

Huom! Ilmoittamasi tiedot julkaistaan Pitsiviikon ohjelmassa – ilmoitathan siis välittömästi, jos tietoihin tulee muutoksia.