Lauantain 27.7. ohjelma

10–16 Käsityöläismarkkinat

Kalatori. Perinteiset käsityöläismarkkinat Vanhassa Raumassa.

10–18 Mustan pitsin yön markkinat

Mustan pitsin yön markkinat jatkuvat vielä lauantaina. Markkina-alue ulottuu Savilankadulta Kauppakatua pitkin Kauppatorille.

11, 12 ja 13 Vanhan Rauman opastetut kävelykierrokset

Lähtö Vanhalta Raatihuoneelta, Kauppakatu 13. Kesto n. 45 min, maksu 5€ käteisellä oppaalle.

12 Päivän jaaritus

Kalatori. Nortamo-Seor esittä Pitsviiko jokattenp päevän vooro Hj. Nortamo jaarituksi ja vooron Tauno Koskela raumangiälissi kertomuksi. Äänes o tredje styyr Ossi Paavola. Lyhyt päivittäin vaihtuva raumankielinen puheenvuoro.

14–16 Toivon kerhon yhteislaulutilaisuus

Järjestötalo, Siikapolku 1. Lauletaan yhdessä slaavilaisia lauluja. Väliajalla puffetti ja arpamyyntiä.

14.15–15 Mindfulnesstunti aikuisille: Läsnäolotaitoja luonnossa

Pyhän kolminaisuuden kirkon rauniot, Itäkadun ja Vanhankirkonkadun risteys. Mindfulness-tunnilla pysähdytään itsen äärelle ja tehdään läsnäoloharjoituksia kehoa, ajatuksia ja ympäröivää luontoa aistein havainnoiden. Kuullaan tietoisen hyväksyvän läsnäolon menetelmästä ja sen hyödyntämisestä omassa arjessa sekä opitaan olemaan paremmin läsnä tässä hetkessä ja parantamaan keskittymiskykyä. Tunti antaa työkaluja oman hyvinvoinnin vahvistamiseen ja levollisempaan elämään. Mindfulness-harjoitukset ovat kehon ja mielen harjoituksia, ja ne sopivat kaikille. Tunti on tarkoitettu yli 14-vuotiaille. Maksu 8€. Ennakkoilmoittautumiset ja lisätiedot info@luonnonmieli.com tai p. 050 3792 130.

16 Hannulan kesäkonsertti

Hannula, Rantatie 1131, Pyhäranta. Pyhärannan Reilassa toimivan Hannulan konsertti- ja taideyhdistyksen 20-vuotisjuhlakonsertin vierailevaksi solistiksi saapuu Anneli Saaristo, jota säestää Ilpo Murtojärvi. Konsertin klassisista sävelistä vastaavat Essi ja Sami Luttinen sekä Laura Nykänen säestäjänään pianotaiteilija Tuula Hällström. Kevyempää ja svengaavaa musiikkia tarjoilee Sauli Luttinen säestäjänään Petri Haapasalo. Liput 35€, eläkeläiset 30€. Liput ennakkoon nettikaupasta hantla.tapahtumiin.fi. Lisätiedot p. 046 640 6493.

Ihmisiä kuninkaankadulla