Taidegrafiikkaa

Kuutti Lavonen ja Auleenin talo

Kuninkaankatu 36. Taiteilija Kuutti Lavosen grafiikan pysyvä myyntinäyttely. Kuutti Lavonen on alansa eturivin taiteilija, joka tunnetaan mm. Tyrvään Pyhän Olavin kirkon maalauksista. Auleenin talo on puolestaan 1824 rakennettu kauppiaantalo, joka on myöhemmin ollut mm. murrekirjailija, lääkäri Hj. Nortamon koti ja vastaanotto, paikallisen sanomalehti Länsi-Suomen toimipaikka ja siirtomaatavaraliike.
Avoinna iltapäivisin tai sopimuksen mukaan. Lisätiedot p. 050 342 5240.

Heikklän taidepiha

Kuninkaankatu 44 ja Itäkatu 4 kulmauksessa, sisäpihalla. Pihapiirissä seuraavien raumalaisten taiteilijoiden työhuoneita ja näyttelytiloja. Huom. galleria- ja näyttelytiloihin ei ole esteetöntä pääsyä.

Galleria Keinutuoli

Anu Sukasen taidetta, mm. taidegrafiikkaa kehyksissä ja vedoksina sekä koruja ja kortteja.
Avoinna, kun viiri liehuu ulkopuolella ja ovi on auki.
Lisätiedot anusukanen.blogspot.fi.

Galleria Porstua

Tommi-Wihtori Roströmin kesägalleria ja näyttely. Teoskokonaisuus juhlistaa osaltaan Roströmin 20-vuotista uraa kuvataiteilijana. Esillä on taidegrafiikkaa, maalauksia ja koostetekniikalla toteutettuja teoksia. Näyttelyn teoksissa liikutaan maisemallisissa ja merellisissä tunnelmissa. Mukana on myös pihapiiristä ja puutarhasta tuttuja aiheita.
Avoinna la–su 11–15, ma–pe 11–17.
Lisätiedot wihtori.rostrom@gmail.com.

Galleria Sanna Saarinen

Galleriassa esillä tekstiili- ja kierrätysmateriaalitaidetta. Kaikki teokset ovat myynnissä. Myytävänä myös tekstiilikäsitöitä esim. kaitaliinoja.
Avoinna la–su 10–14, ma–pe 11–17, ke suljettu.
Lisätiedot sannasaarineneura@gmail.com.

Kissan elämää

Taide ja käsityö, Itäkatu 4. Pienessä näyttelyhuoneessa esillä Anja Kärjen kissa-aiheista taidegrafiikkaa. Samoissa tiloissa myös Pirkko Lehtisen puupiirroksia sekä eri tekniikoilla valmistettuja käsitöitä ja kortteja.
Avoinna ma–pe 11–17, la–su 11–15.
Lisätiedot pirkkolehtinen.blogspot.fi ja Design Anja Kärki.

Rauman Taidegraafikot

Yhdistyksen työhuoneella kesäinen taidegrafiikan näyttely. Myynnissä laaja valikoima raumalaista taidegrafiikkaa sekä kehystettynä että vedoksina, saatavilla myös kortteja ja kirjoja.
Avoinna päivittäin 11–15.
Lisätiedot raumantaidegraafikot.blogspot.fi.