Torstain 25.7. lasten ohjelma

10–10.45 Haukkuja ja hirnahduksia -opastus

Lönnströmin kotimuseo, Syväraumankatu 41. Haukkuja ja hirnahduksia esittelee eläinaiheita Teresia ja Rafael Lönnströmin kotimuseon taiteessa ja esineissä. Kierroksella tutustutaan myös koiraihmisenä tunnetun Teresia Lönnströmin Bony-spanieliin. Koirien ja hevosten lisäksi opastuskierroksella nähdään mm. lintuaiheista taidetta. Ilmainen opastus sopii niin lapsille kuin aikuisillekin.

11–16 Lasten käsityöpaja: Lasimosaiikki

Taitokeskus Rauma, Lensunkatu 4. Koristellaan lasipurkki värillisillä lasimosaiikeilla kivaksi lyhdyksi. Materiaalimaksu alkaen 5€/lyhty. Alle 8-vuotiaat osallistuvat pajoihin aina aikuisen seurassa. Ryhmien toivotaan ilmoittautuvan ennakkoon. Lisätiedot ja ennakkoilmoittautuminen rauma@taitosatakunta.fi.

11.15 Laivakoiran satumainen seilaus -opastus

Rauman merimuseo, Kalliokatu 34. Opastus vie Turre-koiran mukana purjelaivalle, haaksirikkoon, kaukaiselle saarelle ja lopulta onnellisesti takaisin kotiin. Perustuu Margaret Wise Brownin alkuperäisteokseen The Sailor Dog. Hinta 3€/lapsi, sisältää opastuksen ja sisäänpääsyn museoon. Opastus on suunnattu 3–6-vuotiaille lapsille. Ennakkoilmoittautuminen info@rmm.fi viimeistään opastusta edeltävänä päivänä. Lisätiedot Rauman merimuseo.

12–18 Ohjattua askartelua

Marttapirtti, Luostarinkatu 4. Ohjattua askartelua Marttojen näyttelyn yhteydessä. Oma aikuinen mukaan. Paikalla myös kahvio. Lisätiedot raumanmarttayhdistys@gmail.com.