Perjantain 26.7. lasten ohjelma

10–16 Omatoiminen Lönnströmin kotihiiren työpaja

Lönnströmin kotimuseo, Syväraumankatu 41. Omatoimisessa kotihiiren työpajassa kotimuseon Galleriassa voi piirtää ja askarrella. Kotimuseoon voi tutusta Lönnströmin kotihiiren video-opastuksella, jota käytetään omalla tabletilla tai puhelimella. Lisätiedot info@lonnstrominmuseot.fi.

11–16 Käsityöpaja: Saunatonttu

Taitokeskus Rauma, Lensunkatu 4. Valmistetaan juutti- ja tervanarusta mukava koriste. Materiaalimaksu 6€/tonttu. Alle 8-vuotiaat osallistuvat pajoihin aina aikuisen seurassa. Ryhmien toivotaan ilmoittautuvan ennakkoon. Lisätiedot ja ennakkoilmoittautuminen rauma@taitosatakunta.fi.

11.15 Laivakoiran satumainen seilaus -opastus

Rauman merimuseo, Kalliokatu 34. Opastus vie Turre-koiran mukana purjelaivalle, haaksirikkoon, kaukaiselle saarelle ja lopulta onnellisesti takaisin kotiin. Perustuu Margaret Wise Brownin alkuperäisteokseen The Sailor Dog.
Hinta 3€/lapsi, sisältää opastuksen ja sisäänpääsyn museoon. Opastus on suunnattu 3–6-vuotiaille lapsille.
Ennakkoilmoittautuminen info@rmm.fi viimeistään opastusta edeltävänä päivänä. Lisätiedot Rauman merimuseo.

14–16 Sirkustyöpaja

Poselli, Nortamonkatu 12. Non-stop-työpaja, jossa lapset pääsevät kokeilemaan tasapainoilua eri välineillä, kuten rola bolalla ja perinteisillä puujaloilla. Lisäksi mahdollisuus kokeilla jongleerausta eri välineillä sekä pariakrobatiaa vanhemman tai kaverin kanssa.