Keskiviikon 24.7. lasten ohjelma

10–16 Omatoiminen Lönnströmin kotihiiren työpaja

Lönnströmin kotimuseo, Syväraumankatu 41. Omatoimisessa kotihiiren työpajassa kotimuseon Galleriassa voi piirtää ja askarrella. Kotimuseoon voi tutusta Lönnströmin kotihiiren video-opastuksella, jota käytetään omalla tabletilla tai puhelimella. Lisätiedot info@lonnstrominmuseot.fi.

11–15 Iirolandia

Rauman Talviharjoitteluhalli, Teollisuuskatu 19. Koko perheen iloinen liikuntatapahtuma. Iirolandia koostuu monesta erilaisesta toimintapisteestä mm. pomppumatto, futiskaukalo, polkuautorata, tasapainorata, vaahtomuovimoduulit, kuplapallot sekä paljon erilaisia pikkutavaroita. Hallista on varattu iso alue myös erilaisille pallopeleille.

Nuoremmille 1–6-vuotiaille lapsille on suunnattu oma leikkialue, josta löytyy mm. pomppulinna, liukumäki ja ohjattuja musiikkileikkejä. Iirolandian ohjaajat ohjeistavat ja valvovat liikkumista. Lapset ovat kuitenkin vanhempiensa vastuulla tapahtumassa.

Osallistumismaksu 5€/lapsi, aikuiset veloituksetta. Tapahtuma on suunnattu 1–12-vuotiaille lapsille ja heidän vanhemmilleen. Lisätiedot Iirolandia.

11–16 Lasten käsityöpaja: Säilytyskori kierrätyshuovasta

Taitokeskus Rauma, Lensunkatu 4. Valmistetaan helpolla tekniikalla kierrätyshuovasta Easy-kori, jossa voi säilyttää koruja tai leluja. Materiaalimaksu 5€/kori. Alle 8-vuotiaiden osallistuttava aikuisen seurassa. Ryhmien toivotaan ilmoittautuvan ennakkoon. Lisätiedot ja ennakkoilmoittautuminen rauma@taitosatakunta.fi.

12–15 Lasten iltapäivä Kodisjoella

Sepän torppa, Kodisjoentie 1499 C, Kodisjoki. Ohjelmaa koko perheelle. Sepän torpalla myös Kodisjoen Marttojen kahvila ja näyttely.

12–14 Käsityöpaja

Kädentaito-työpaja alakouluikäisille, nuoremmat mukaan aikuisen kanssa. Tehdään pieni käsityö, jonka saa omaksi. Työpajaan ilmoittautuminen ti 23.7. mennessä p. 044 793 3526.

14.15 Maestron ja Fiktion Tanhutehdas!

Maestron ja Fiktion Tanhutehdas! tarjoaa lapsille musiikkiteatterin keinoin osallistavassa ja hauskassa muodossa tietoa ja kokemuksia kansantansseista, suomalaisista kansantanssien ja kansanmusiikin perinteistä sekä laajemmin Suomen kulttuurihistoriasta. Esityksen avulla tutustutaan tasokkaan soiton myötä myös lukuisiin aihepiiriin kuuluviin soittimiin kuten yksiriviseen haitariin, esseharppuun, klarinettiin sekä moniin lauluihin.
(Käsiohjelmassa ilmoitettu Vahtikoira Veikon ja Tuija Rantalaisen esiintyminen peruuntui.)

13 Keppihevoskavalkadi ja estekisa

Tammelan piha, Eteläpitkäkatu 17. Kokoontuminen Tammelan pihalla, josta lähdetään klo 13 kulkueena Tekkalan puistoon. Kepparitalli Pits de Rauman kulkueeseen ovat tervetulleita kaikenikäiset keppariystävät, keppihevosen kanssa tai ilman. Kavalkadin saavuttua Tekkalan puistoon alkavat estekisat.

Kilpailuluokat 1. luokka 20 cm (3–5 vuotiaat), 2. luokka 30 cm (6–8 vuotiaat), 3. luokka 50 cm (9–13 vuotiaat), 4. luokka 60 cm (avoin kaikenikäisille). Ensimmäisinä ilmoittautuvat ja kisaavat nuorimmat.

Tapahtumapaikalta voi lainata ratsua, jos ei ole omaa. Lähtömaksu 2€. Säävaraus. Lisätiedot p. 040 501 3116.