Lasten Pitsiviikko

Lapsille ja koko perheelle sopivaa ohjelmaa on tarjolla Pitsiviikon jokaisena päivänä. Tekemistä ja kokemista riittää yhdeksän päivän aikana paljon. Ohjelmassa on muun muassa erilaisia askartelupajoja, lapsille suunnattuja opastuksia ja musiikkiesityksiä. Tältä sivulta löydät useampana päivänä järjestettävät lasten ohjelmat ja kuvalinkkien takaa tarkemmat päiväkohtaiset ohjelmat.

Joka päivä Pitsiviikolla

Tammelan pihalla tapahtuu
Nuorten työpaja järjestää Pitsiviikon aikana erilaista ohjelmaa sekä lapsille että aikuisille Tammelan pihapiirissä (Eteläpitkäkatu 17). Päivittäin kahvila ja kirpputori, myynnissä mm. keppariesteitä ja monenlaisia pajan tuotteita. Sepät takovat kuumaa rautaa ja takomista pääsee kokeilemaan myös itse. Piha avoinna 11–17 (paitsi pe 11–18). Maanantaina ja tiistaina paikalla Hauvaneuvola, josta saa ohjeita ja neuvoja koiran käsittelyyn. Keskiviikkona ja torstaina 14–15.30 paikalla Satakunnan Noutajakoirayhdistyksen vetokoirat. Torstaista lauantaihin pääsee rapsuttelemaan Ali-Unkin lampaita.

Lauantaista tiistaihin 20.–23.7.

Seikkailuretki Vanhan Rauman kujilla klo 12 ja 14
Retki alkaa Raatihuoneelta, Kauppakatu 13, ja päättyy Kirstin pihalle, Pohjankatu 3. Kesto n. 1h. Toiminnallisen kierroksen aikana lapset näkevät Vanhan Rauman nähtävyyksiä ja saavat tietoa alueen historiasta. Retki sopii 7–12-vuotiaille, nuoremmat vanhemman kanssa, ei ennakkoilmoittautumista. Hinta 6€/lapsi.

Maanantaista perjantaihin 22.–26.7.

Touhupaja lapsille klo 10–16 
Kuninkaankatu 30. Mantin Maailman pihakammarissa pääsevät touhuilemaan kaikenikäiset. Huovutusta, kankaanpainantaa sekä muuta helppoa ja mukavaa yhdessä tekemistä. Paja toimii non-stoppina ja tehdyn työn saa heti mukaansa. Touhupajan ohjelma vaihtelee päivittäin. Ei ikärajaa, osallistumismaksu alk. 5€. Lisätiedot p. 050 400 3755.