Pitsiviikko Live lyhyesti

Mikä Pitsiviikko Live on? 

Pitsiviikko Live on monipuolinen lähetys, jossa vuorottelevat ennalta kuvatut ohjelmaosiot ja Rauman taidemuseon pihapiirissä 24.7. kuvattava suora lähetys. Yleisö voi seurata lähetystä klo 15 alkaen mobiililaitteella tai tietokoneella omalta kotisohvalta tai mökkilaiturilta. 

Mitä Pitsiviikko Livessä tapahtuu? 

Pitsiviikko Live on monipuolinen sisällöllinen kattaus Pitsiviikon ohjelmasta tiivistettynä yhdeksäntuntiseen lähetykseenOhjelmassa nähdään mielenkiintoisia henkilöhaastatteluja, lasten ohjelmaa, tavataan taiteilijoita ja esiintyjiä ja kuullaan tietenkin monipuolisesti musiikkia ja  raumankielistä ohjelmaa. 

Miten voin seurata Pitsiviikko Liveä? 

Pitsiviikko Liveä voi seurata Rauman kaupungin YouTube-kanavalla perjantaina 24.7. klo 15 alkaen. Tarkemmat ohjeet liven seuraamiseen löytyvät Näin seuraat livelähetystä -osiosta. 

Miten voin seurata Pitsiviikon sosiaalista mediaa? 

Pitsiviikko näkyy ja kuuluu koko kesän ajan Pitsiviikon Facebook-sivuilla sekä Rauman kaupungin matkailun Instagramissa, Visit Rauma -profiilissa. Rauman kaupungin matkailun Instagram-profiilissa julkaistaan kesän aikana muun muassa Pitsiviikkoon liittyviä tietovisoja, esiintyjäesittelyitä sekä katsojat mukaan lähetykseen kutsuvaa ohjelmaaVisit Rauman Instagram-tarinoita kannattaakin siis seurailla pitkin kesää.  

Miten voi osallistua Pitsiviikko Liven tekemiseen? 

Pitsiviikko Liveen voit osallistua sosiaalisen median kanavien kautta sekä osallistumalla erilaisiin kesän aikana julkaistaviin tempauksiin. Lue lisää Kuinka voin osallistua? -osiosta.  

Mitä Pitsiviikko Live ei ole? 

Pitsiviikon yleisötapahtumat on peruttu, joten Pitsiviikko Live ei ole perinteinen tapahtuma tai festivaali, joka näkyy kaupungissa yhdeksän päivän ajan. Yleisö ei pääse seuraamaan Pitsiviikko Liven kuvauksia paikan päälle.