Sunnuntai 29.7.

Ihmisiä kulkemassa Marelan portista

8.30–15 Lännen Marttojen kahvila Kanalinranta 3, kaupungintalon sisäpiha. Kahvia, munkkeja, viinereitä, kakkuja, limppuja ja kakkoa. Aukioloajat päiväkohtaisia.

11–16 Skriivarit Raumal – kalligrafiayhdistyksen työnäytöksiä Jokela, Kuninkaankatu 38, opastus sisäpihalta. Kalligrafiayhdistyksen taiturit tarjoavat esittelyn kauniiden kirjainten maailmaan. Avoinna joka päivä.

11–17 Tammelan kesäpiha Tammela, Eteläpitkäkatu 17. Nuorten työpaja järjestää Pitsiviikon aikana erilaista ohjelmaa sekä lapsille että aikuisille. Paikalla on päivittäin kahvila ja myynnissä ja esillä on pajan tuotteita. Sepät takovat kuumaa rautaa. Yleisö voi kokeilla myös takomista. Puukkonäyttely.

11.30 Vanhan Rauman kävelykierros Lähtö Vanhalta Raatihuoneelta, Kauppakatu 13. Kesto 1,5 tuntia, maksu 6€ käteisellä oppaalle. Käsiohjelman tiedoista poiketen opastus vain suomeksi.

12–16 Sunnuntaikirppis Kauppatorilla. Kaikille avoimet myyntipaikat 5€/pöytä, lisäpöytä 3€. Lisätiedot torivalvojalta p. 040 824 6400.

  • 12–14 Traktorikyyditystä Vanhassa Raumassa. Sunnuntaikirppiksen yhteydessä lapsilla mahdollisuus tutustua metsätyökoneisiin ja traktoreihin.

 

15 Musikaali-, operetti- ja viihdemusiikin helmiä Poselli, Nortamonkatu 12. Pitsiviikon päätöskonsertissa esiintyvät Kaisa Hannula, laulu, Laura Iacovache-Pana, piano ja Tiinaliisa Typpö, sello.

16 Pyyrman trumbutta Pitsiviikon päättyneeksi konsertin jälkeen Posellin edustalla, Nortamonkatu 12.

20 Pitsiviikon viimeinen iltasoitto Vanhan kaupungintalon torni, Valtakatu 2. Juho Vilo, trumpetti. Rauman puhallinorkesteriyhdistyksen tervehdys Pitsiviikkoa viettäville.

Avoimet pihat Vanhassa Raumassa – Tlees pihal, uuvottel ymprilles Vanha Rauma Yhdistys järjestää avoimet pihat/kirpputoritapahtuman Pitsiviikon aikana. Kaupunkilaisilla ja matkailijoilla on mahdollisuus tutustua Vanhan Rauman pihoihin. Piha/kirppis on auki, kun portilla on Vanha Rauma Yhdistyksen avoin piha/pihakirppiskyltti.

Pitsi-ikkunakilpailu Rakastunut Raumaan -kauppiaiden näyteikkunoissa Rauman keskustan alueella on jo usean vuoden ajan ollut Pitsiviikon aikana viikon teeman mukaisesti somistettuja ikkunoita. Yleisöllä on mahdollisuus äänestää paras pitsisomisteinen ikkuna tapahtuman aikana.