Lauantai 21.7.

naiset esittävät pitsitanhua suurilla nypyloilla

10 Pitsiviikon avajaiset Helsingintori. Pitsiviikko avataan juhlallisesti Nyplääjäpatsaan kukituksella. Pyyrman trumbutta

10–18 XIX Pitsiturnaus YD eli Petanquekisat Uotilassa Uotilan petankkikenttä, Sippolankuja 1. Kilpailijoita ympäri Suomen. Pelimuotona YD eli kaksi pelaajaa molemmissa joukkueissa, ei ikä- eikä sukupuolirajoituksia. Pelejä voi tulla seuraamaan kentän laidalle ja paikalla on puffetti ja WC. Järjestää UTU-Petankki. Pelimaksu 15€/hlö, palkintoja parhaille. Ennakkoilmoittautumiset mielellään viimeistään 19.7. Tiedustelut ja lisätietoja Vesa Tuominen p. 050 371 3721.

14 ja 18 Villit vuodet –musiikkinäytelmä Mantereenpää, Puulun prygi, Puuluntie 388 b, Sorkka. Heikki Paavilaisen kirjoittama musiikkinäytelmä Villit vuodet perustuu sanoittajalegenda Vexi Salmen elämään. Tämä on musikaali, jonka jokainen laulu on Suomi-iskelmän hitti! Näytelmässä nähdään Vexin lisäksi hänen lapsuudenystävänsä Irwin Goodman, Vexin vaimot sekä koko kantakuppilan porukka. Esityksessä kuullaan parikymmentä kansan rakastamaa ja Vexin sanoittamaa laulua eri vuosikymmeniltä. Mukana uusina näyttelijöinä Piritta Venho, Julius Martikainen ja Henry Mäkisalo. Katsomo on katettu ja paikalla erillinen katettu invakatsomo. Liput 23€ tiketti.fi –palvelusta. Järjestäjä Teatteri Kuperkeikk. Tiedustelut p. 050 540 9880 tai iltanayttelijat@gmail.com.

20 Iltasoitto Vanhan kaupungintalon torni, Valtakatu 2. Juho Vilo, trumpetti. Rauman puhallinorkesteriyhdistyksen tervehdys Pitsiviikkoa viettäville.