Muut näyttelyt ja käyntikohteet

kipsipatsaat mies ja nainen kantavat vetta

BioAika-rekka
Kalatori. Tule tutustumaan nykyaikaisen metsä- ja biotalouden mahdollisuuksiin ja innovaatioihin UPM-Kymmene Oyj:n ja BioAika-rekan tiedekeskusnäyttelyssä. BioAika-tapahtumakiertue on lahja 100-vuotiaalle Suomelle. Bioaika-rekan näyttely kertoo biotalouden mahdollisuuksista ja innovaatioista ja siihen syntyy sisältöä myös kiertueen aikana. Keskeistä näyttelyssä on tekemällä ja kokeilemalla oppiminen. Bioaika on askeleen lähempänä, kun kävijät pääsevät itse ja yhdessä luomaan biotulevaisuutta. Bioaika-rekan yhteydessä UPM esittelee tuotteitaan, metsäpalveluitaan ja paperitehtaan toimintaa. BioAika-rekka Kalatorilla ma 24.7. klo 10-15.

Euran Pirtin Kotiseutupäivät Sorkkistentie 8, Eura. Kotiseutupäivillä näyttelyt Karbidilampun hämystä digiaikaan  ja Käsitöitä vuosien takaa  sekä Ala-Satakunnan kamerakerhon näyttely Euran järvet ja vesistöt. Tapahtumassa myynnissä käsitöitä sekä päivittäin vaihtuvia leivonnaisia. Tapahtuma järjestetään ma-to 24.-27.7.  12-15. Järjestäjä Kotiseutuyhdistys Eura Pirtti ry.

Kiikartorni
Suvitie 10. Fåfängan niemelle sijoittuvasta näkötornista on komeat näkymät Rauman saaristoon ja pienvenesatamaan. Avoinna vain taidenäyttelyn aukioloaikoina ma–pe 11–17 ja la–su 11–18.

Lelukopan aarteita
Sepän torppa, Kodisjoentie 1499, Kodisjoki. Kodisjoen Marttojen kokoama lelunäyttely. Avoinna päivittäin 12–16.

MimmiTarleena
Kuninkaankatu 7, Kultasepänliike Helkelän sisäpiha. Raumalaislähtöisen korusuunnittelijan ja -valmistajan käsin tehtyjä koruja kierrätyshopeasta ja -kullasta. Tule ostoksille, ihastelemaan ja moikkaamaan itse tekijää! Avoinna ma-pe 24.-28.7. klo 10-17 Helkelän sisäpihalla sekä avajaispäivänä 22.7. klo10-16 kampaamo Maman avajaisissa, Kauppakatu 19.

Rauman Filatelistikerhon 80-vuotisjuhlanäyttely
Opistotalo, Aittakarinkatu 10. Näyttelyssä kerhon jäsenten kokoelmia, keräilyalan myyntiä ja kahvio. Näyttelyssä ilmestyy Rauma-aiheinen postimerkki sekä postikortti. Avoinna la–su 22.–23.7. 10–16. Järjestää Rauman Filatelistikerho ry.

Sepän talo
Alfredinkatu 3. Sepän talon pihassa pääset kesän aikana tutustumaan luonnonmukaiseen kaupunkiviljelyyn. Puiston kummijärjestöt järjestävät erilaisia tapahtumia, joista kerrotaan puiston Facebook-sivulla (Sepän talon ruokapuisto).

Taidekoti Ylen
Kodisjoentie 1535, Kodisjoki. Taiteilija Väinö Ylenin töiden lisäksi esillä laitilalaisen Sisko Laiton kokoama ikoninäyttely sekä kodisjokilaisten taiteilijoiden maalauksia. Avoinna päivittäinen 12–16 tai sopimuksen mukaan. Lisätiedot p. 040 511 3203, taidekotiylen.fi.