Info

Saapuminen   

Liikenne – Visit Rauma sivulta löydät tietoa kaupunkiin saapumisesta julkisilla yhteyksillä ja henkilöauton pysäköinnistä. Rauman karttapalvelusta voit tutustua tarkemmin kaupunkialueeseen.

Pitsiviikon tapahtuma-alue on Rauman keskustassa, Vanhassa Raumassa ja Kanalinrannassa. Alue ulottuu Tehtaankadulta Aittakarinkadulle ja Lyseokadulta Itäkadulle.

Esteettömyys  

Tapahtuma-alueiden esteettömyys: Pitsiviikon tapahtuma-alue on pääasiassa Vanhassa Raumassa ja Kanalinrannan ympäristössä. Alue on pääosin vaikeakulkuista, joka voi hankaloittaa esimerkiksi pyörätuolilla liikkumista. Vanhan Rauman katukivetykset ovat pientä, sileää kiveä, samoin myös Rauman keskustan jalkakäytävät, joka voi tuntua esimerkiksi pyörätuolissa istuessa epämukavalta. Pitsiviikon aikana osa Rauman keskustan kaduista on suljettu kokonaan liikenteeltä. Tällöin autotiet, jotka ovat asfalttia, ovat kävijöiden käytössä ja mahdollistavat sujuvamman liikkumisen esimerkiksi pyörätuolilla. Tapahtuma-alue on laaja ja liikkuminen tapahtuu kävellen. Pyörätuolit, lastenvaunut yms. ovat sallittuja.

Ympäristö

Ihan jokainen tapahtumakävijä voi huolehtia tapahtuma-alueen siisteydestä ja viihtyisyydestä laittamalla roskat roskiksiin ja keräysastioihin. Tapahtuma-alueelta löytyy useita roskien lajittelupisteitä, joista löytyy jäteastioita energia-, bio-, metalli-, lasi- ja kartonkijätteen kierrättämistä varten. Alueella useassa vuorossa kiertävät siivouspartiot neuvovat tapahtumakävijöitä jätteiden lajittelussa.

Kaikki Pitsiviikon käyttämä sähkö on Rauman Biovoiman tuottamaa vihreää sähköä. Vihreän sähkön käyttämisen tapahtumassa mahdollistavat Rauman Energia ja Lännen Omavoima.

Käsiohjelmamme on painettu uusiopaperille.